את השמן והמים נרתיח על הגז, לאחר שמתחיל לרתוח, נוסיף את הקמח ונסיר מהאש.
נערבב בעזרת כף עץ עד שנהיה בצק רבוך.
נעביר את הבצק לקערת המיקסר עם וו גיטרה, ומערבלים אותו על מהירות נמוכה למשך דקה כדי שהאדים יצאו.
נגביר את המהירות לבינונית ומתחילים להוסיף את הביצים - כל פעם ביצה אחת עד שנקבל בצק דומה לממרח (כמו חומוס).
נעביר לשקית זילוף, ומזלפים את הפחזניות על נייר אפייה.
נאפה 180 מעלות בערך 25-30 דקות עד שהפחזניות משחימות יפה.
שהפחזניות מוכנות לפתוח את התנור ממש מעט(סנטימטר אחד) למשך 2 דקות שהאדים יצאו ורק אז לפתוח לגמרי את דלת התנור ולהוציא את הפחזניות.
ממלאים בקרם ומפדרים באבקת סוכר.