להניח את הביסקוויטים המרוסקים בקערה.
בקערה נוספת לחמם במיקרו את השמנת מתוקה עם השוקולד מריר 30 שניות.
לערבב היטב ולהכניס ל- 30 שניות נוספות ולערבב עד שנוצר קרם אחיד.
להכניס את כף הממרח שוקולד ולערבב היטב.
למזוג את קרם השוקולד על הביסקוויטים ולערבב היטב.
להניח על השולחן נייר כסף ועליו ניילון נצמד.
למזוג את התערובת הסמיכה באמצע לרוחב הניילון.
להדק היטב את הניילון וליצור צורת נקניק.
להכניס להקפאה לפחות שעה.
אין צורך להפשיר ואפשר להכניס למקרר אחרי ההקפאה הראשונה.
אפשר לקשט בקוקוס טחון אחרי ההקפאה.