Go Back
נקניק שוקולד קינוח טעים כמו בילדות

נקניק שוקולד

נקניק שוקולד - קינוח טעים בנוסח כדורי שוקולד, אבל עם מראה מרשים יותר להגשה לאורחים!
ציון 4.67 על ידי 3 דירוגים
באדיבות: ליאורה גאשי גרמאי

המצרכים

  • 1 חבילות פתי בר (250 גרם - מרוסקים לחתיכות קטנות)
  • 2 חבילות שוקולד מריר ( 200 גרם - שבור לקוביות)
  • 1 חבילה שמנת מתוקה (אפשר גם צמחית - 250 מ''ל)
  • 1 כף ממרח שוקולד (נוטלה או השחר)
  • קוקוס לקישוט (אופציונלי)

אופן ההכנה

  • להניח את הביסקוויטים המרוסקים בקערה.
  • בקערה נוספת לחמם במיקרו את השמנת מתוקה עם השוקולד מריר 30 שניות.
  • לערבב היטב ולהכניס ל- 30 שניות נוספות ולערבב עד שנוצר קרם אחיד.
  • להכניס את כף הממרח שוקולד ולערבב היטב.
  • למזוג את קרם השוקולד על הביסקוויטים ולערבב היטב.
  • להניח על השולחן נייר כסף ועליו ניילון נצמד.
  • למזוג את התערובת הסמיכה באמצע לרוחב הניילון.
  • להדק היטב את הניילון וליצור צורת נקניק.
  • להכניס להקפאה לפחות שעה.
  • אין צורך להפשיר ואפשר להכניס למקרר אחרי ההקפאה הראשונה.
  • אפשר לקשט בקוקוס טחון אחרי ההקפאה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.