Go Back
Print
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
עוגיות תמרים נימוחות
מכינים מבצק פשוט וזריז במיוחד עם מילוי של ממרח תמרים עשיר עם אגוזים וקינמון!
ציון
4.50
על ידי
2
דירוגים
כמות
6
רולדות
באדיבות:
אורית חדידה
המצרכים
▢
1
קילו
קמח
▢
2
שקיות
אבקת אפייה
(20 גרם)
▢
½
כוס
סוכר
▢
¾
כוס
מיץ תפוזים
▢
½
כוס
שמן
▢
2
חבילות
מרגרינה רכה או מחמאה או חמאה
(400 גרם)
מילוי:
▢
1
חבילה
ממרח תמרים
(500 גרם)
▢
קינמון
(לפי הטעם)
▢
אגוזים
(לפי הטעם)
אופן ההכנה
נערבב יחד את כל החומרים לבצק אחיד.
נשים בקערה ונסגור עם ניילון ונשים במקרר 4 שעות או לילה.
נחמם תנור 170 מעלות ונחלק את הבצק ל 4 חלקים.
נרדד כל חלק ונמרח את המילוי שרוצים נגלגל, נחתוך ונניח על נייר אפייה.
נאפה עד להזהבה קלה.
נסית את המתכון ואהבת אותו?
כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.