Go Back
+ servings
עוגיות תמרים נימוחות עם אגוזים וקינמון

עוגיות תמרים נימוחות

מכינים מבצק פשוט וזריז במיוחד עם מילוי של ממרח תמרים עשיר עם אגוזים וקינמון!
ציון 4.50 על ידי 2 דירוגים
כמות 6 רולדות
באדיבות: אורית חדידה

המצרכים

  • 1 קילו קמח
  • 2 שקיות אבקת אפייה (20 גרם)
  • ½ כוס סוכר
  • ¾ כוס מיץ תפוזים
  • ½ כוס שמן
  • 2 חבילות מרגרינה רכה או מחמאה או חמאה (400 גרם)

מילוי:

  • 1 חבילה ממרח תמרים (500 גרם)
  • קינמון (לפי הטעם)
  • אגוזים (לפי הטעם)

אופן ההכנה

  • נערבב יחד את כל החומרים לבצק אחיד.
  • נשים בקערה ונסגור עם ניילון ונשים במקרר 4 שעות או לילה.
  • נחמם תנור 170 מעלות ונחלק את הבצק ל 4 חלקים.
  • נרדד כל חלק ונמרח את המילוי שרוצים נגלגל, נחתוך ונניח על נייר אפייה.
  • נאפה עד להזהבה קלה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.