Go Back
כרובית מטוגנת במחבת ממכרת

כרובית מטוגנת במחבת

מנה שהיא תוספת מעולה לכל שולחן, מגישים וצופים איך הכל מתחסל במהירות!
ציון 5 על ידי דירוג אחד
באדיבות: ישראלה אזולאי

המצרכים

  • 1 כרובית
  • חומץ (לפי הטעם)
  • 1 כף מלח
  • ¼ כף כורכום
  • 2 ביצים

אופן ההכנה

  • חותכים את הכרובית לפרחים, ומשרים עם חומץ, מלח ומים.
  • לשטוף ולהעביר לסיר.
  • מעל הפרחים בסיר מפזרים כף מלח, ורבע כף כורכום. ממלאים מים עד גובה הפרחים.
  • מביאים לרתיחה, ומבשלים על אש בינונית 5-7 דקות.
  • לסנן ולצנן כמה שיותר.
  • להכין קערה עם קמח, וקערה עם 2 ביצים טרופות עם מלח.
  • טובלים את הפרחים בקמח ואחר כך בביצים.
  • מטגנים מכל הצדדים, עד קבלת צבע יפה.

הערות וטיפים

מומלץ להגיש עם טחינה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.