נפריד את הביצים, את הלבן נשים בקערה של המיקסר ונחכה, את הצהובים נשים בקערת נפרדת גדולה.
בקערה של הצהובים, נכניס את הגבינה, סוכר, גרידת לימון, ווניל.
נערבב עם מטרפה ואחרי זאת מוסיפים את היבשים (קמח וקורנפלור).
לאחר מכן מוסיפים את החלב והמסה מתאחדת, בסוף בזרם איטי מוסיפים את החמאה המומסת.
נתחיל להקציף את החלבונים ביחד עם הכוס סוכר שנותרה, נקציף עד שנהיה עננים לבנים שהקצף לא יהיה חזק מדי.
לאחר מכן מקפלים לתערובת שבקערה בעדינות.
נחמם תנור ל-230 מעלות עם תבנית מים בתחתית.
מכניסים את העוגה לתנור ל-10-12 דקות.
מוציאים אותה וננמיך את התנור ל-180-170 מעלות ואז נאפה לעוד 50 דקות.
לקרם מלמעלה, נקציף את המרכיבים לקרם ונשים.