מערבבים את כל הרכיבים היטב בקערה, עד לקבלת תערובת אחידה ודביקה. משטחים את התערובת בתבנית מלבנית מרופדת בנייר אפיה.
לקבלת חטיפים שוקולדיים מפנקים במיוחד, אפשר לפזר שוקולד מריר קצוץ מלמעלה. מכניסים לתנור שחומם על 160 מעלות לאפיה של 20 דקות.
מוציאים את התבנית וממתינים לקירור, לאחר מכן מכניסים למקפיא לשעתיים. מחלצים את החטיף מהתבנית בעזרת נייר האפייה ופורסים לחטיפים אישיים בגודל הרצוי. מאחסנים בקופסא אטומה במקרר, החטיפים נשמרים טריים למשך 10 ימי