Go Back
פטריות ממולאות אפויות בשר וצנוברים לחג

מתכון פטריות ממולאות בשר טחון בתנור

מעדן לאוהבי הפטריות שביניכם, הולך מצויין עם כל מה שתגישו על השולחן בארוחת הסופ"ש!
ציון 4.63 על ידי 8 דירוגים
באדיבות: דורית אלישע

המצרכים

  • ¼ קילו בשר טחון
  • 2 סלסלות פטריות (500 גרם)
  • 1 בצל (קצוץ דק)
  • 1 שן שום (כתוש)
  • צנוברים (קלויים)
  • שמן זית (לפי הטעם)

אופן ההכנה

  • להוריד את רגלי הפטריות ולנקות את הפטריות מבפנים.
  • לטגן עם כף שמן זית במחבת, את הבצל השום ורגלי הפטריות, לתבל מלח פלפל ואגוז מוסקט.
  • לקרר ולערבב עם הבשר הטחון ולהוסיף 3 כפות צנוברים קלויים.
  • בקערה, להוסיף 3 כפות שמן זית, מלח ופלפל שחור.
  • לטבול את ראשי הפטרייה ולמלא אותה.
  • לסדר על נייר אפייה, עם טפטוף שמן זית מעל, ולאפות בתנור שחומם מרש ל - 180 מעלות כ - 15-20 דקות.
  • להגיש עם טחינה ופטרוזיליה..
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.