לטגן בצל עם מעט שמן עד שמשחים יפה, להוסיף את הגמבה ולטגן כשתי דקות.
להוסיף עכשיו את הפטריות ולהמשיך בפעולת הטיגון למשך עוד כמה דקות.
לשים שתי כוסות וחצי מים רותחים בקערה קטנה, ולהוסיף לפי הרשימה את כל התבלינים של הרוטב.
לשפוך את תערובת המים ותבלינים שקיבלנו לתוך לסיר ולהביא לרתיחה.
לשמן את הידיים ולגלגל כדורים.
למעוך טיפה כל כדור ולהכניס לסיר.
להנמיך עכשיו את הגז ולבשל בערך כחצי שעה עד שהרוטב מצטמצם. (מדי פעם לנער את הסיר)
שתי דקות לקראת סוף תהליך הבישול מוסיפים כחצי פטרוזיליה קצוצה.