Go Back
קציצות עוף

קציצות עוף

קציצות עוף קלות להכנה, עשירות בחלבון, במרקם משגע וטעם מושלם!
ציון 4.35 על ידי 44 דירוגים
באדיבות: איטל איטלי

המצרכים

  • ½ קילו חזה עוף (טחון)
  • 3 תפו"א (למעוך לפירה)
  • ½ כוס סולת (לא מבושל, לא לדאוג לא ירגישו בקציצות זה היופי)
  • 1 בצל מטוגן
  • פטרוזליה (קצוץ מטוגן ללא גבעולים)
  • שמיר קצוצים מטוגנים ללא גבעולים (קצוץ מטוגן ללא גבעולים)
  • מלח (לפי הטעם)
  • פלפל שחור (לפי הטעם)
  • קארי (לפי הטעם)
  • גריל עוף (לפי הטעם)

אופן ההכנה

  • מאחדים את כל החומרים.
  • מוסיפים את התיבול: מלח, פלפל שחור, מעט קארי וגריל עוף ומערבבים היטב.
  • מחממים מחבת עם שמן חם ואש נמוכה.
  • עובדים עם ידיים רטובות ומטגנים כל קציצה עד להזהבה.
  • יוצא מצויין גם באפייה: – אופים בתנור שחומם מראש ל-180 במשך עשר דקות מכל צד או לחלופין להפוך ברגע שמתחילות להזהיב. חשוב לא לייבש את הקציצות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.