Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
סלט חצילים חריף פיקנטי
מי מאתנו לא אוהב סלט חצילים? להלן מתכון לסלט חצילים פיקנטי שמשתלב עם כל דבר!
ציון
4.34
על ידי
12
דירוגים
באדיבות:
ז'קלין פדלון
המצרכים
▢
1
חציל גדול
(חתוך לקוביות קטנות)
▢
1
גמבה
( חתוכה לקוביות)
▢
1
פלפל חריף
▢
3
בצלים ירוקים
(קצוצים)
▢
5
שיני שום
( קצוצות)
▢
½
צרור כוסברה
(קצוצה דק)
לרוטב:
▢
1
כפית
רוטב טריאקי
▢
3
כפות
רוטב צ‘ילי
▢
2
כפות
חומץ בלסמי
▢
2
כפות
דבש
▢
טאבסקו
(לפי הטעם)
אופן ההכנה
נתחיל בטיגון החצילים. נטגן אותם בשמן עמוק עד להזהבה.
לאחר מכן נסנן את השמן או נספוג בעזרת נייר.
נערבב בקערה עם הבצל והשום. לאחר מכן נטגן את הגמבה והפלפל החריף גם כן בשמן עמוק.
הכנת הרוטב:
נערבב את הכל את הטריאקי, רוטב הצ‘ילי והבלסאמי ונוסיף לקערת החצילים.
כמו כן נוסיף את הגמבה והפלפל ונערבב הכל יחדיו - לבסוף נקשט בפטרוזיליה קצוצה.
מי שרוצה חריפות נוספת יכול לטפטף כמה טיפות טאבסקו - לא חובה אבל מוסיף המון לסלט חצילים.
נסית את המתכון ואהבת אותו?
כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.