Go Back
פשטידת ירק קלה

פשטידת ירק קלה בריאה וטעימה

 15 דקות ואפייה קצרה וקיבלתם פשטידת ירק קלה בריאה וטעימה - מנה נהדרת לכל המשפחה בטעמים רעננים של ירק טרי, קישוא עסיסי וגבינות רכות
ציון 4.30 על ידי 17 דירוגים
באדיבות: עידית מרום

המצרכים

  • 2 קישואים
  • 6 גבעולי בצל ירוק כולל החלק הלבן
  • צרור שמיר
  • צרור פטרוזיליה
  • 4 ביצים
  • 1 גביע שמנת חמוצה
  • ½ גביע ריקוטה פרסקה 5%.
  • אבקת בצל/שום טבעית
  • מלח
  • פלפל
  • 1 כוס קמח קינואה
  • 1 כפית אבקת אפיה

אופן ההכנה

  • לקצוץ בסלייסר קישואים, בצל ירוק, שמיר ופטרוזיליה. לסנן מנוזלים ולהניח בצד.
  • בקערה לערבב ביצים, שמנת חמוצה, ריקוטה אבקת בצל/שום, מלח ופלפל.
  • להוסיף את תערובת הירקות, לערבב היטב, להוסיף קמח קינואה ואבקת אפיה.
  • להעביר לתבנית מלבנית בינונית משומנת ולאפות על חום של 170 כ-35-40 דקות, עד שהפשטידה מזהיבה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.