Go Back
פשטידת אטריות ובשר טחון

פשטידת אטריות ובשר טחון

ציון 4.37 על ידי 25 דירוגים
באדיבות: דיקלה אלמגור

המצרכים

  • אטריות ביצים בינוניות (600 גרם )
  • 3 בצלים (פרוסים)
  • בשר בקר טחון (550 גרם )
  • 6 ביצים
  • מלח (לפי הטעם)
  • פלפל (לפי הטעם)

אופן ההכנה

  • לבשל את האטריות במים עם מלח. לסנן ולשים בקערה, לטפטף קצת שמן ולערבב את כל החומרים שלא ידבקו.
  • לטגן את הבצל עד השחמה, להוסיף את הבשר ולהמשיך לטגן עד להשחמה ושכל הנוזלים נספגים, מלח פלפל.
  • לערבב את כל התערובת של האיטריות, הבצל, והבשר יחד עם 6 ביצים.
  • להחזיר לסיר עמוק עם מכסה שמתאים לתנור שבתחתיתו יש מעט שמן ולטגן כ - 3 דקות כדי שיהיה קריספי.
  • להכניס לתנור 170 מעלות ל-40 דקות.
  • להפוך את המסה על צלחת ולהחזיר לסיר. לטגן מהצד השני כ-3 דק עד להשחמה.
  • להוציא את המסה שוב על צלחת הגשה ובתיאבון.

הערות וטיפים

אפשר לגוון בעוד תבלינים כיד הדמיון במקרה הזה הכנתי לילדים
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.