Go Back
סלט כרובית טריה עם בצל ירוק ומיונז

סלט כרובית טרייה

מתכון גם דיאטטי, גם טעים בטירוף, שיגרוף ים מחמאות בכל שולחן ארוחה ובכל אירוע!
ציון 4.64 על ידי 11 דירוגים
באדיבות: סוניה סאני בן הרוש

המצרכים

  • 1 כרובית (בנונית)
  • 5 גבעולי בצל ירוק
  • 1 צרור פטרוזיליה (קצוצה)
  • מלח (קורט)
  • פלפל שחור גרוס (לפי הטעם)
  • 2 שיני שום כתוש
  • 2-3 כפות מיונז (מומלץ דל שומן להפחית קלוריות )

אופן ההכנה

  • לפרק את הכרובית לפרחים, ולהשרות במי מלח וחומץ במשך כחצי שעה - ואז לסנן ולשטוף טוב טוב.
  • לפרוס את פרחי הכרובית לפרוסות ולהעביר לקערה גדולה.
  • להוסיף בצל ירוק קצוץ, פטרוזיליה קצוצה ולתבל במלח, פלפל שחור, שום כתוש ומיונז.
  • להכניס למקרר לשעה אחת לפחות לספיגת טעמים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.