Go Back
לביבות תפוחי אדמה עם בצל ירוק

לביבות תפוחי אדמה עם בצל ירוק

לביבות תפוחי אדמה, עשירות בירק ובבצל ירוק. מתכון קל להכנה שכולם יטרפו בכל רגע ביום!
ציון 4.37 על ידי 11 דירוגים
באדיבות: ציפי ששון

המצרכים

  • 5 תפוחי אדמה
  • 1 בצל
  • 2 ביצים
  • 2 כפות פירורי לחם (בפסח אותה כמות של קמח מצה)
  • מלח (קורט)
  • פלפל שחור (לפי הטעם)
  • 5 גבעולי בצל ירוק (קצוצים)
  • חופן כוסברה קצוצה
  • חופן פטרוזיליה (קצוצה)
  • תבלין צ'ילי חריף (לפי הטעם)

אופן ההכנה

  • את תפוחי האדמה והבצל לקלף, לשטוף ולגרד בפומפייה על הצד הגס לתוך קערה גדולה.
  • להעביר למסננת עדינה ואז לסנן היטב מכל הנוזלים.
  • לקצוץ את הירק והבצל הירוק, להוסיף לקערה יחד עם שאר מצרכי המתכון ולטרוף היטב.
  • תתקבל עיסה נוזלית, זה בסדר.
  • לחמם שמן במחבת ובעזרת כף מזיגה ליצוק למחבת החמה כף מעיסת הלביבות ולשטח מעט.
  • לטגן כ - 2 דקות מכל צד, עד להשחמה יפה.
  • להוציא את הלביבות לנייר סופג ולהגיש בערימה עם שמנת חמוצה ובצל ירוק קצוץ מעל.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.