את תפוחי האדמה והבצל לקלף, לשטוף ולגרד בפומפייה על הצד הגס לתוך קערה גדולה.
להעביר למסננת עדינה ואז לסנן היטב מכל הנוזלים.
לקצוץ את הירק והבצל הירוק, להוסיף לקערה יחד עם שאר מצרכי המתכון ולטרוף היטב.
תתקבל עיסה נוזלית, זה בסדר.
לחמם שמן במחבת ובעזרת כף מזיגה ליצוק למחבת החמה כף מעיסת הלביבות ולשטח מעט.
לטגן כ - 2 דקות מכל צד, עד להשחמה יפה.
להוציא את הלביבות לנייר סופג ולהגיש בערימה עם שמנת חמוצה ובצל ירוק קצוץ מעל.