Go Back
+ servings
קרפ צרפתי ב 3 דקות!

קרפ צרפתי ב 3 דקות!

קרפ צרפתי שמכינים ב־3 דקות וזוללים לאט לאט כדי שלא ייגמר! כל ביס - חלום!
ציון 4.38 על ידי 8 דירוגים
כמות 6 קרפים
באדיבות: עדן רווח שלום

ציוד

כוס מדידה חד פעמית של שתייה קרה

המצרכים

  • 1 כוס קמח לבן (מנופה)
  • 2 ביצים
  • 1 כוס חלב
  • 2 כפות מים
  • 1 כף שמן

אופן ההכנה

  • לערבב את כל המצרכים בקערה.
  • לחמם מחבת על אש גבוה (בלי שמן או חמאה).
  • שמים 5 כפות מהבלילה ומורחים על המחבת.
  • אחרי דקה בערך הופכים לעוד דקה.
  • הקרפ הראשון יוצא יחסית לבן לאחר מכן יוצא מצוין.
  • מרחתי ממרח קינדר ופצפוצי שוקולד.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.