Go Back
Print
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
קרפ צרפתי ב 3 דקות!
קרפ צרפתי שמכינים ב־3 דקות וזוללים לאט לאט כדי שלא ייגמר! כל ביס - חלום!
ציון
4.38
על ידי
8
דירוגים
כמות
6
קרפים
באדיבות:
עדן רווח שלום
ציוד
כוס מדידה חד פעמית של שתייה קרה
המצרכים
▢
1
כוס
קמח לבן
(מנופה)
▢
2
ביצים
▢
1
כוס
חלב
▢
2
כפות
מים
▢
1
כף
שמן
אופן ההכנה
לערבב את כל המצרכים בקערה.
לחמם מחבת על אש גבוה (בלי שמן או חמאה).
שמים 5 כפות מהבלילה ומורחים על המחבת.
אחרי דקה בערך הופכים לעוד דקה.
הקרפ הראשון יוצא יחסית לבן לאחר מכן יוצא מצוין.
מרחתי ממרח קינדר ופצפוצי שוקולד.
נסית את המתכון ואהבת אותו?
כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.