במעבד מזון או בלישה ידנית נלוש היטב את הבצק לקבלת בצק רך וקצת דביק (זה בסדר שהוא דביק אחרי ההתפחה זה מסתדר וככה מקבלים מאפה רך מאוד), נתפיח כשעה עד שמכפיל את נפחו.
בינתיים נתחיל בטיגון הבצל בשמן זית עד שקיפות, נוסיף את קוביות הפרגיות ונטגן עד שינוי צבען, נתבל ונבשל עוד כמה דקות לאיחוד כל החומרים ונצנן.
נחלק את הבצק לכמה חתיכות, לפתוח כל חתיכה לעיגול עם הידיים ולשים מעל את הפרגיות ללא הנוזלים שבמחבת.
לפזר קצת מהסומק ומהשומשום, למרוח את קצוות הבצק בשמן זית ולאפות בתנור שחומם מראש ל-210 מעלות לכ-20 דקות עד שהמאפה מזהיב מעט.
קצת לפני סיום האפייה לזלף מעט טחינה מלמעלה ולאפות עוד כמה דקות