בקערת המיקסר עם וו לישה נתחיל לערבל במהירות נמוכה את כל היבשים: (קמח , שמרים, סוכר, אבקת אפייה).
נוסיף את הביצים, תמצית וניל, את המים ואת השמן בהדרגה. בסוף את המלח.
נערבל במהירות בינונית גבוהה לפחות 13-15 דקות.
מידי פעם להגביה למהירות הכי גבוהה לחצי דקה.
צריך ללוש את הבצק לישה טובה וארוכה עד שהוא גמיש ממש.
הוא מעט דביק בתחתית וזה מצוין! (מה שמבטיח מאפים רכים ואווריריים)
נוציא על שיש מקומח קלות, נלוש טיפה בתנועות קיפול לכדור בצק.
נשמן את כדור הבצק, נניח לתפיחה כשעה וחצי/ שעתיים (או עד להכפלת הנפח).
נחלק את הבצק ל 4/5 כדורים תלוי בגודל שתרצו. נמרח מילוי גבינה (או איזה מילוי שאוהבים).
נניח בתבנית משומנת, נמרח מעט ביצה טרופה.
נתפיח שוב לפני הכניסה לתנור תפיחה של עוד 45-50 דקות (לא לוותר בשום אופן על השלב הזה!).
נאפה אפייה רגילה על 180 מעלות, שליש תחתון, בערך 20-30 דקות או עד הזהבה (לשים לב).