Go Back
עוגת תפוזים פרווה כמו של פעם

עוגת תפוזים פרווה כמו של פעם

 מתכון עוגת תפוזים אוורירית מושלמת עם אינסטנט פודינג במרקם מעולה ומנחם!
ציון 4.37 על ידי 22 דירוגים
באדיבות: אורטל עמרם

ציוד

תבנית עגולה 22 או 24

המצרכים

  • 6 ביצים ( מידה L)
  • 1 כוס סוכר
  • 2 שקיות סוכר וניל (20 גרם)
  • 2 כפות פודינג וניל
  • 2 כוסות קמח תופח
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • 1 כוס מיץ תפוזים (סחוט טרי)
  • 1 כוס שמן

אופן ההכנה

  • נחמם את התנור ל-180 מעלות למשך רבע שעה.
  • נשים גם תבנית מים ומעליה נשים רשת כדי ליצור אדים על מנת שהעוגה תישאר אוורירית ולא חנק.
  • נקציף את הביצים עם הסוכר, והסוכר וניל למשך 7 דקות - לא נדלג 7 דקות.
  • אחרי זאת נוסיף ב-4 פעמים פעם שמן, ופעם תפוזים, פעם 3 כפות קמח, ולאחרונה הפודינג עד שהכל מתאחד.
  • נוסיף גם 1 כוס קוקוס ונערבב ידני בתנועות קיפול עם לקקן.
  • נכניס את העוגה ל-40 דקות או עד שהקיסם יוצא יבש.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.