מקציפים שני מיכלי שמנת מתוקה עם אינסטנט פודינג ו-2 כפות סוכר.
במקביל במיקרו ממיסים 100 גרם שוקולד מריר ורבע מיכל שמנת. כשהקצפת מגיעה למרקם יציב מוסיפים שתי כפות מהקרם הלבן לשוקולד ומערבבים לאיחוד.
לאחר מכן מוסיפים חצי מכמות הקצף הלבן לשוקולד ומערבבים למוס שוקולד.
כעת יש 2 קערות - מוס שוקולד וקרם וניל לבן. ב-2 תבניות אינגליש קייק שמים שכבת ביסקוויטים טבולים בקפה או חלב סויה.
שמים את המוס שוקולד, ומשטחים, מוסיפים שכבת ביסקוויטים לא רטובה ומעליה את הקרם הלבן. משטחים ומכניסים להקפאה של 5 שעות לפחות. לא חשוב לשטח ממש מוקפד כי על הכל יישפך גנאש שוקולד שיכסה הכל
לגנאש ממיסים במיקרו 100 גרם שוקולד מריר וחצי מיכל שמנת, מחלצים את העוגות מהתבנית פשוט לגזור את התבנית, שופכים את הגנאש מקשטים באגוזים ושומרים בהקפאה