Go Back
עוגת שוקולד חמה ומטריפה

עוגת שוקולד חמה ומטריפה

עוגת שוקולד חמה, טעימה ומפנקת. מומלץ להגיש אותה לצד כדור גלידה וניל!
ציון 4.24 על ידי 17 דירוגים
באדיבות: מרי שרעבי

ציוד

תבנית בגודל 24 או 26

המצרכים

  • 2 כוסות קמח
  • ½ 1 כוסות סוכר
  • 1 כוס שמן
  • 4 ביצים
  • 1 כוס חלב
  • 1 שקית אבקת אפייה (10 גרם)
  • ½ כוס קקאו
  • ¼ כפית סודה לשתייה
  • ¼ כפית מלח
  • 1 כוס מים רותחים

לקרם:

  • ½ מיכל שמנת מתוקה
  • 1 חפיסת שוקולד מריר (100 גרם)

אופן ההכנה

  • מערבבים את החומרים הרטובים במיקסר.
  • מוסיפים את החומרים היבשים וממשיכים לערבב במיקסר.
  • לאחר שכל החומרים התערבבו יחדיו מוסיפים כוס מים חמים. (העיסה תצא דלילה מאוד וכך זה צריך להיות).
  • מחממים מראש תנור ל - 170 מעלות.
  • יוצקים לתבנית משומנת מראש ומכניסים לתנור למשך 35-40 דקות.
  • לאחר שהעוגה מוכנה מצננים אותה.
  • מכינים גנאש שוקולד מהשוקולד מריר וחצי מיכל שמנת מתוקה אשר אותם מבשלים בגז עד להמסה.
  • יוצקים על העוגה את הגנאש, מגישים ונהנים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.