במערבל חשמלי לערבל קמח סוכר ומלח.
נוסיף את השמרים ולערבל רבע דקה נוספת.
נוסיף את החלמון ונערבל.
נוסיף גם חמאה בהדרגה ונערבל.
נוסיף את החלב ונערבל כמה דקות לקבלת בצק רך וחלק.
לשמן קערה ולהניח את הבצק לתפיחה כשעה וחצי מכוסה בניילון נצמד.
נחלק ל-15 חתיכות וניצור כדורים קטנים.
נניח בתבנית משומנת לתפיחה שנייה.
לצפות בביצה הטרופה עם הדבש ולפזר שומשום.
לאפות בתנור שחומם ל-160 מעלות כחצי שעה או עד לצבע זהוב שחום.