מחממים תנור ל-170 מעלות.
בקערת מיקסר עם וו גיטרה שמים יחד חמאה וסוכר ומערבלים במשך 5-10 דקות עד קבלת תערובת קרמית ואוורירית.
מוסיפים ביצים אחת אחרי השנייה, תוך ערבול בין הוספה להוספה, מוסיפים וניל, כף לימון וגרידת לימון ומערבלים עד לאחידות.
מוסיפים שקדים ומלח ממש לכמה שניות ואז את הקמח ואבקת האפייה ממש לכמה שניות שלא יהיה ערבוב יתר.
בתנועות עטיפה מוסיפים את הפירות, משטחים ומפזרים סוכר חום. מפזרים את פירות היער על גבי העוגה ואופים במשך 30-40 דקות או עד שהעוגה זהובה, לחה וקיסם הננעץ במרכזה יוצא עם פירורים לחים.
לאחר שהעוגה מוכנה, אבל עדיין חמה, מערבבים היטב את חומרי הזילוף ושופכים על העוגה