Go Back
עוגת גבינה ב 5 דקות (סרטון הכנה)

עוגת גבינה קלה ומנצחת ב-5 דקות

עוגת גבינה עשירה ומרעננת! מתכון שלוקח 5 דקות הכנה. אין פינוק מושלם יותר מהעוגה הזו.
ציון 3.86 על ידי 14 דירוגים
באדיבות: סילביה פינוקים מהמטבח שלי

ציוד

תבנית עגולה מס׳ 26

המצרכים

תחתית:

  • 23 ביסקוויטים
  • מחמאה (90 גרם)
  • 2 כפות סוכר

עוגה:

  • 3 גביעי שמנת חמוצה (600 מ"ל)
  • 2 חבילות גבינת נפוליאון (בטעם טבעי)
  • 1 כוס סוכר
  • 5 ביצים (שלמות)
  • 1 חבילה פודינג וניל (80 גרם)
  • 2 כפות קמח
  • 1 כפית תמצית וניל

אופן ההכנה

תחתית:

  • מפוררים את הביסקוויטים.
  • ממיסים את החמאה.
  • את הביסקוויטים והסוכר נערבב יחדיו, מוסיפים את החמאה מערבבים ויוצקים לתבנית.
  • אופים כעשר דקות על חום 180 מעלות.

עוגה:

  • נקציף יחד את השמנת הגבינה והסוכר למשך 30 שניות.
  • נוסיף את הביצים פודינג וניל, קמח, והתמצית וניל - ונקציף היטב לכמה שניות עד איחוד.
  • נעביר את התערובת ונשפוך מעל תחתית הביסקוויטים.
  • נאפה לעשר דקות על 200 מעלות חום.
  • לאחר מכן נאפה כשעה על 150 מעלות (לא בטורבו) עד שהעוגה משחימה מלמעלה.
  • אחר כך פותחים את דלת התנור ממש טיפה שהאדים שהצטברו יוכלו להשתחרר החוצה.
  • להשאיר את העוגה פנימה להתקרר בתוך התנור למינימום של שלוש שעות.
  • נכניס לקירור למשך ללילה.
  • נפזר בנדיבות מעל אבקת סוכר.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.