נקציף יחד את השמנת הגבינה והסוכר למשך 30 שניות.
נוסיף את הביצים פודינג וניל, קמח, והתמצית וניל - ונקציף היטב לכמה שניות עד איחוד.
נעביר את התערובת ונשפוך מעל תחתית הביסקוויטים.
נאפה לעשר דקות על 200 מעלות חום.
לאחר מכן נאפה כשעה על 150 מעלות (לא בטורבו) עד שהעוגה משחימה מלמעלה.
אחר כך פותחים את דלת התנור ממש טיפה שהאדים שהצטברו יוכלו להשתחרר החוצה.
להשאיר את העוגה פנימה להתקרר בתוך התנור למינימום של שלוש שעות.
נכניס לקירור למשך ללילה.
נפזר בנדיבות מעל אבקת סוכר.