Go Back

עוגיות שיבולת שועל ללא קמח

עוגיות שיבולת שועל יפנקו אתכם בטעם עשיר של אגוזים, שקדים, גרעינים וצימוקים, בהכנה קלילה בקערה אחת. עשירות בסיבים ומצטיינות בפריכות מתקתקה ובריאה בכל פירור
ציון 4.30 על ידי 27 דירוגים
באדיבות: חן שובל

המצרכים

  • כוס אגוזי מלך קצוצים גס
  • כוס שקדים קצוצים גס
  • כוס גרעיני חמנייה קלויים או לקלות בבית על מחבת חמה ללא שמן עד הזהבה
  • 2-½1 כוסות שיבולת שועל
  • 2 כפות קוקוס
  • ½ כוס צימוקים
  • ביצה גדולה ( או שתי ביצים קטנות)
  • 2 כפות טחינה
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • ½ כוס סילאן

אופן ההכנה

  • לערבב את כל היבשים בקערה, להוסיף ביצה, טחינה, אבקת אפייה וסילאן. לערבב טוב וליצור עוגיות על תבנית. לאפות על 170 מעלות בערך 45 דקות עד להשחמה.
  • להוציא ולתת להן להתקרר כדי שיתקשו קצת
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.