Go Back
פשטידת כרובית

פשטידת כרובית דיאטטית ללא קמח

זמן עבודה קצרצר ומרכיבים בריאים וזמינים – ויש לכם פשטידת כרובית דיאטטית ללא קמח, עם גבינות רזות וטובות! מרשימה, טעימה ומושלמת לארוחה חלבית קלילה ובריאה לצד סלט גדול ורענן!
ציון 4.23 על ידי 18 דירוגים
באדיבות: חן שובל

המצרכים

  • 1 בטטה שלמה ( חתוכה לקוביות)
  • ½ כרובית (חתוכה לפרחים קטנים)
  • 1 בצל
  • 4 ביצים
  • 3-4 כפות קוטג'
  • 3 כפות גבינה לבנה
  • מלח
  • פלפל
  • אורגנו או בזיליקום

אופן ההכנה

  • להרתיח את קוביות הבטטה והכרובית במים רותחים, להוציא מהמים כשהם רכים אבל לא מידי. לטגן בצל עם מעט שמן במחבת. להקציף את הביצים שיתפסו נפח ויהפכו לקצף, להוסיף קוטג', גבינה לבנה, מלח, פלפל, אורגנו או בזיליקום ולערבב היטב.
  • להוסיף את קוביות הבטטה, הכרובית והבצל לתערובת הביצים ולערבב, לשפוך לתבנית ולהכניס לתנור על 200 מעלות ל-45 דקות
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.