נשלוק תפוחי אדמה עם הקליפה עד להתרככות.
מסננים ומקררים - לאחר מכן פורסים בצורת מניפה .
מטגנים 3 בצלים חתוכים לעיגולים דקים, ומוסיפים 5 שיני שום.
לאחר הזהבה, מוסיפים כורכום, ואז מערבבים, להוסיף את התפוחי אדמה וככוס וחצי מים רותחים.
אחרי זאת מפזרים מלח גס ופלפל שחור גרוס, כוסברה יבשה וחבילה של פטריות טריות.
מבשלים על אש נמוכה עד שהרוטב מסמיך והתפוחי אדמה ממש רכים.( אם יש צורך להוסיף מים אז להוסיף)
במחבת פסים או בסיר נפרד לטגן את הפרגיות ל 7-10 דקות
נוסיף כפית שום כתוש, תבלין לשוארמה ופרגית, כורכום, מעט כמון, רוטב טריאקי וסילאן.
אחרי זאת מוסיפים את הפרגיות לתפוחי אדמה.
מפזרים פטרוזיליה טרייה, שומשום לבן ומעט סילאן ומכניסים לתנור כשבע דקות ללא מכסה. עד לקבלת הצבע הנדיר הזה.