להרתיח סיר מים, עם חצי כפית מלח.
כשהמים רותחים להוסיף את השעועית ומבשלים עד שהשעועית מתחילה להתרכך קצת, כ-7 דקות בערך.
לסנן היטב מנוזלים.
לחמם במחבת גדולה או בווק - 2 כפות שמן זית.
להוסיף את פרוסות השום ולטגן כחצי דקה, ולערבב תוך כדי.
להוסיף את הפיצוחים, ושוב, דקות תוך כדי ערבוב, לטגן כשתי דקות.
להוסיף את הפטריות הפרוסות, ולהמשיך לטגן עוד 2-3 דקות.
להוסיף את השעועית, מלח ופלפל שחור גרוס ושתי כפות שומשום ולטגן כ- 5 דקות.
להוסיף את הטריאקי, סילאן, צ'ילי מתוק ושמן שומשום ולערבב את הכל היטב.
להמשיך לטגן עוד שתיים שלוש דקות ולכבות את האש.
מעבירים לכלי הגשה ומפזרים מעל עוד 2 כפות של שומשום.