לטחון חצי צרור כוסברה, פלפל אחד ו - 5 שיני שום במעבד מזון.
להוסיף 3/4 כוס שמן.
לתבל עם פפריקה אדומה מתוקה ומעט חריפה, פלפל שחור גרוס, כפית מלח גס וקצת כורכום.
הכנת הדג:
מחממים קודם כל את התנור ל-200 מעלות.
מניחים את הנתחים של הסלמון בקערה ויוצקים לתוכה את המרינדה שהכנו. - עושים עיסוי לדג.
להוסיף את שיני השום שקילפנו,4 פרוסות לימון ו - 4 פלפלים אדומים חריפים, ולעסות טוב טוב.
להעביר את הדג לתבנית ולכסות הכל היטב בנייר כסף.
להכניס את התבנית המכוסה לתנור למשך 15 דקות.
לאחר מכן, להוציא את הנייר כסף, ולאפות עוד 15 דקות נוספות.