Go Back
דג סלמון אפוי בתנור במרינדה חריפה

דג סלמון אפוי בתנור במרינדה חריפה

מפוצצים את שולחן השבת בחריפות מענגת עם מתכון הסלמון משגע הזה!
ציון 4.56 על ידי 29 דירוגים
באדיבות: סיון בן זקן

המצרכים

  • 4 נתחי פילה של דג סלמון
  • 5 פלפלים אדומים חריפים
  • ½ צרור כוסברה
  • 15 שיני שום
  • 1 לימון
  • ¾ כוס שמן
  • פפריקה אדומה מתוקה (לפי הטעם)
  • פפריקה אדומה חריפה (לפי הטעם)
  • 1 כפית מלח גס
  • כורכום (קצת )

אופן ההכנה

להכנת המרינדה:

  • לטחון חצי צרור כוסברה, פלפל אחד ו - 5 שיני שום במעבד מזון.
  • להוסיף 3/4 כוס שמן.
  • לתבל עם פפריקה אדומה מתוקה ומעט חריפה, פלפל שחור גרוס, כפית מלח גס וקצת כורכום.
  • הכנת הדג:
  • מחממים קודם כל את התנור ל-200 מעלות.
  • מניחים את הנתחים של הסלמון בקערה ויוצקים לתוכה את המרינדה שהכנו. - עושים עיסוי לדג.
  • להוסיף את שיני השום שקילפנו,4 פרוסות לימון ו - 4 פלפלים אדומים חריפים, ולעסות טוב טוב.
  • להעביר את הדג לתבנית ולכסות הכל היטב בנייר כסף.
  • להכניס את התבנית המכוסה לתנור למשך 15 דקות.
  • לאחר מכן, להוציא את הנייר כסף, ולאפות עוד 15 דקות נוספות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.