Go Back
כרובית אפויה עם רוטב צ'ילי

כרובית אפויה עם רוטב צ'ילי

 כרובית שלא יודעים מה לעשות בה? אז המתכון הזה בדיוק בשבילכם!
ציון 4.32 על ידי 188 דירוגים
באדיבות: גילה עדי

המצרכים

קודם אפיה:

  • 2 כפות רוטב סויה
  • 2 כפות צ'ילי
  • ½ כפית פפריקה אדומה חריפה
  • ½ כפית פפריקה אדומה מתוקה
  • 2 שיני שום
  • 1 כף שמן זית

אחר אפיה:

  • 1 כף סויה
  • 1 כף סילאן
  • 1 כפית מיץ לימון
  • מלח (לפי טעם)
  • שום (לפי טעם)

אופן ההכנה

  • נשרה את הכרובית במים וחומץ למשך חצי שעה.
  • נרתיח את הכרובית במי מלח ל - 2 דקות.
  • נסנן מהמים ונכין את תערובת הרטבים והתבלינים.
  • נמרח טוב טוב את התערובת על הכרובית.
  • נניח במקרר לספיגת טעמים.
  • נכסה ונאפה כשעה על 200 מעלות.
  • נוציא את הכיסוי ונמרח שוב:
  • בסויה, סילאן, מיץ לימון, מלח לפי טעם ושום.
  • שלב אחרון נפזר סומסום ונאפה למשך 15 דקות נוספות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.