Go Back
צלי כתף עם תפוחי אדמה

צלי כתף עם תפוחי אדמה

מתכון צלי כתף עם תפוחי אדמה מושלם לערב חג!
ציון 4.45 על ידי 56 דירוגים
באדיבות: מורן תורג'מן

המצרכים

  • 4-5 פרוסות בשר
  • 2 בצלים
  • 3 תפוחי אדמה
  • כוסברה ( קצוצה לעיטור)
  • 1 כף מרק בצל (שטוחה)
  • 1 כפית כורכום
  • 1 כפית פפריקה מעושנת
  • מעט מלח
  • פלפל שחור (לפי הטעם)
  • מרק עוף (לפי הטעם)

אופן ההכנה

  • לצרוב את פרוסות הבשר במחבת עם מעט שמן זית ולהניח בצד.
  • בסיר רחב לטגן את הבצלים חתוכים לרצועות.
  • להוסיף תפוחי אדמה מקולפים וחתוכים לקוביות.
  • לטגן כמה דקות עד שהתפוחי אדמה תופסים קצת צבע.
  • לתבל במרק בצל, כורכום, פפריקה מעושנת, מעט מלח, פלפל שחור.
  • לערבב היטב ולהוסיף את הבשר.
  • להוסיף מים עד גובה הבשר וכשרותח לשים כף מרק עוף.
  • לבשל שעתיים בערך, בסוף הבישול לפזר מעל כוסברה קצוצה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.