Go Back
מיני פשטידות כרובית וקישואים

פשטידות קישואים וכרובית אישיות

מתכון קלי קלות לפשטידות אישיות מומלץ לאירוח, לארוחת ערב זריזה וקלה!
ציון 4.34 על ידי 12 דירוגים
באדיבות: כרמית דהאן

ציוד

תבניות חד פעמי קטנות

המצרכים

  • פרחי כרובית (מכרובית בינונית)
  • 1 קישוא
  • 2 גבעולים בצל ירוק
  • פטרוזיליה/שמיר (לפי הטעם)
  • 2 ביצים
  • 2 כפות קמח
  • 1 כף פירורי לחם
  • 1 כפית אבקת אפיה
  • מלח פלפל (לפי הטעם)
  • אבקת מרק עוף פרווה (לפי הטעם)
  • גבינה בולגרית (5%)

אופן ההכנה

  • מבשלים את הכרובית במים רותחים למספר דקות מסננים וקוצצים.
  • מגרדים קישוא קוצצים את הבצל ירוק, והשמיר או הפטרוזיליה.
  • מוסיפים את הירקות לתבנית ומגרדים מעליהם גבינה בולגרית או כל גבינה שאוהבים.
  • מערבבים היטב.
  • משמנים עם ספריי שמן.
  • מערבבים את שאר החומרים לבלילה ויוצקים אותה לתבנית.
  • משפריצים מעל ספריי שמן.
  • אופים בחום של 200 מעלות כעשרים דקות או עד שמזהיב יפה מלמעלה.
  • מגישים עם סלט קצוץ או ירקות פרוסים.

הערות וטיפים

ניתן להשתמש בכל גבינה 5% לאפיית הפשטידות או לוותר על הגבינה לפשטידות פרווה.
ניתן להכין גם כפשטידה גדולה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.