עוגה שעושה המון רושם בהגשה ולא רק נראית מעולה - חובה לנסות!
ציון 4.50 על ידי 4 דירוגים
באדיבות: שרה יוסף
המצרכים
2חבילות ביסקוויטים עם הסוכר(400 גרם)
1קופסא גבינת מסקרפונה(250 גרם)
1קופסא גבינה לבנה 5% (250 גרם)
2חבילותשמנת מתוקה(500 מ"ל)
1חבילהאינסטנט פודינג וניל(80 גרם)
1שקית אחת סוכר וניל(10 גרם)
½כוס חלב
כוס סוכר
1כוס מים חמים(עם כף נס קפה)
½כף אבקת נס קפה
לקישוט:
1חפיסת שוקולד מריר(100 גרם)
אופן ההכנה
נקציף שמנת מתוקה עם חלב סוכר, סוכר וניל ואינסטנט פודינג עד שמקבלים קצפת.
נוסיף את הגבינות ומקציפים ממש מעט.
נמשיך בקיפול עד לקבלת בלילה חלקה.
שמים עכשיו את כוס הנס בצלחת.
נסדר בתבנית ומניחים נייר אפיה בתחתית שלה ומסביב שקף .
נטבול את הביסקוויטים בצלחת הנס קפה ונסדר בתבנית.
נמרח חצי מכמות הקרם, ונפזר מעליה אבקת נס קפה.
נחזור ושוב פעם נרטיב ביסקוויטים ונסדר ומעל את הקרם שמרחנו.
נגרד איזה שוקולד מריר שאוהבים ונפזר בנדיבות מעל.
נכניס למקפיא לכמה שעות .
הערות וטיפים
(אפשר גם ציפוי שוקולד)
מרתיחים חצי שמנת מתוקה ונוסיף לה להוסיף שוקולד מריר, ולתת ערבוב טוב.
להוסיף את הקרם שוקולד ולהכניס למקפיא לעוד שעה ואז להעביר לצלחת ולשמור במקרר.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.