בקערת מיקסר עם וו גיטרה לעבד כמה שניות את הקמח, אבקת האפייה והסוכר, חמאה, חלמון וגביע שמנת חמוצה. לעבד לאיחוד עד לקבלת בצק נעים למגע ולא דביק
להעביר את הבצק למשטח מקומח, לשמן תבנית עגולה מס׳ 24, להניח נייר אפייה בתחתית ועל נייר האפייה לשטח חצי מכמות הבצק שישמש לבסיס העוגה. לאפות את הבסיס 10 דקות ב-180 מעלות טורבו עד שמשחים מעט
להוציא, לצקת מעל את תערובת הגבינה, ומעל לסדר את הבצק הנותר בצורת שתי וערב או לגרד את הבצק מלמעלה בפומפייה, למרוח את הבצק עם החלמון, לאפות ב-150 מעלות לא טורבו כשעה וחצי.
לכבות את התנור, לפתוח מעט את הדלת ולתת לעוגה להתקרר בתנור כשעה, לקרר למשך הלילה ולפזר מעל אבקת סוכר