לפרוס את החצילים ל - 8 פרוסות וגם את הקישואים ל - 8 לאורך ולצלות (עשיתי על פלאנצ'ה) משני הצדדים ולהניח שיתקררו מעט בצד על צלחת.
לשים במים חמים את דפי הלזניה עם קצת שמן. שיתרככו מעט - להיזהר לא להשאיר יותר מדי במים שלא ידבקו.
על משטח נקי להניח דף לזניה עליו חציל לפזר גבינה בולגרית ופרמזן מעל לשים קישוא ולפזר גבינה צהובה ולגלגל את הלזניה.
בתבנית פיירקס לשים כחצי צנצנת רוטב ברילה בתחתית.
נסדר מעליו את הגלילות ומעל נשפוך צנצנת שלמה של רוטב שתכסה את הגלילות.
נפזר מעל גבינה צהובה מגורדת ונכסה בנייר כסף.
להכניס לתנור שחיממנו מראש על חום 190.