נלוש במיקסר למשך כ - 7 דקות.
לכסות ולתת התפחה של לפחות שעתיים.
מחלקים את הבצק לששה כדורים ונותנים תפיחה 15 דקות.
לרדד כל כדור למלבן דק, נמרח מילוי ונגלגל לרולדה (למשוך צמוד את הבצק).
נחתוך את הרולדה לארבע ונקלע צמה.
נניח לתבניות אינגליש קייק ישר ונתפיח למשך 40 דקות נוספות.
בעדינות למרוח מעל העוגה ביצה טרופה עם כף סוכר.
נכניס לתנור חם 200 מעלות בערך 25 דקות עד שיהיה צבע אחיד זהוב יפה.
אחרי האפייה נמרח מיד מהסירופ (אופן הכנה למטה).