בקערת מיקסר נשים קמח שמרים וסוכר ונערבב.
נוסיף מים , דבש , שמן זית ומלח ולתת למיקסר ללוש כ 10 דקות .
מעל הבצק נמרח מעט שמן זית נכסה בשקית וניתן לבצק לתפוח כ 45 דקות.
לאחר מכן שוב ללוש ידני ממש דקה ולתת לבצק לתפוח עוד 35 דקות .
בתבנית נחתוך לקוביות ירקות כל ירק שאוהבים (אני חתכתי, חצילים, קישואים, בטטות, בצל סגול ולבן, פלפל אדום ופלפל צהוב זילפתי שמן זית מלח ופלפל שחור).
נכניס לתנור ב 200 מעלות כ 30 דקות.
לקרר היטב את הירקות לפני שנשים על הבצק.
נחלק את הבצק ל 30 עיגולים ניצור פוקצ׳ה מכל אחד.
ניתן לבצק לנוח כ - 5 דקות.
נשים את הירקות במרכז.
נפזר מעל מלח גס ופלפל שחור גרוס, שומשום בצדדים ומעט שמן זית.
נכניס לתנור שחומם ל - 200 מעלות עד להזהבה.
להגיש לצד סלט מושלם .