Go Back
+ servings
מאפה גבינות וזיתים עם פסטו

מאפה גבינות וזיתים עם פסטו

מכינים מבצק נוח במילוי פסטו עשיר עם גבינה צהובה ונגיעות זיתים שמשדרגות את הטעם!
ציון 4 על ידי 2 דירוגים
כמות 2 רולדות גדולות או 3 קטנות
באדיבות: נועם זיגדון

ציוד

כוס מדידה: כוס מדידה חד פעמית חמה

המצרכים

לבצק

  • 1 ק"ג קמח
  • 3/4 כף שמרים יבשים
  • 2 כפות סוכר
  • 1 כף מלח
  • 3 כוסות מים (פושרים)
  • 1/4 כוס שמן

למילוי

  • ממרח פסטו (לפי הטעם)
  • גבינה צהובה (לפי הטעם)
  • טבעות זיתים (לפי הטעם)

אופן ההכנה

בצק

  • נלוש את רכיבי הבצק לבצק חלק.
  • נתפיח חצי שעה.

מילוי

  • נפתח לריבוע דק.
  • נמרח בממרח פסטו ונפזר גבינה צהובה וזיתים פרוסים.
  • נגלגל לרולדה ואז נעגל את הרולדה.
  • נחתוך סביב הרולדה חריצים עמוקים ונשאיר מרווח של אצבע מהקצה.
  • נסובב כל רצועה ונניח אותם אחד מול השני.
  • נתפיח רבע שעה ואז נמרח ביצה.
  • נפזר שומשום ונאפה ב-180° כחצי שעה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.