Go Back
Print
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
מאפה גבינות וזיתים עם פסטו
מכינים מבצק נוח במילוי פסטו עשיר עם גבינה צהובה ונגיעות זיתים שמשדרגות את הטעם!
ציון
4
על ידי
2
דירוגים
כמות
2
רולדות גדולות או 3 קטנות
באדיבות:
נועם זיגדון
ציוד
כוס מדידה: כוס מדידה חד פעמית חמה
המצרכים
לבצק
▢
1
ק"ג
קמח
▢
3/4
כף
שמרים יבשים
▢
2
כפות
סוכר
▢
1
כף
מלח
▢
3
כוסות
מים
(פושרים)
▢
1/4
כוס
שמן
למילוי
▢
ממרח פסטו
(לפי הטעם)
▢
גבינה צהובה
(לפי הטעם)
▢
טבעות זיתים
(לפי הטעם)
אופן ההכנה
בצק
נלוש את רכיבי הבצק לבצק חלק.
נתפיח חצי שעה.
מילוי
נפתח לריבוע דק.
נמרח בממרח פסטו ונפזר גבינה צהובה וזיתים פרוסים.
נגלגל לרולדה ואז נעגל את הרולדה.
נחתוך סביב הרולדה חריצים עמוקים ונשאיר מרווח של אצבע מהקצה.
נסובב כל רצועה ונניח אותם אחד מול השני.
נתפיח רבע שעה ואז נמרח ביצה.
נפזר שומשום ונאפה ב-180° כחצי שעה.
נסית את המתכון ואהבת אותו?
כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.