Go Back
עוגת גבינה אפויה גבוהה ואוורירית בסיר ג'חנון

עוגת גבינה אפויה גבוהה ואוורירית בסיר ג'חנון

עוגת גבינה אפויה קלאסית ולא מתוחכמת באופן ההכנה שלה. כולם יכולים להכין ולקבל עוגה יפה, גבוהה ומרשימה בדיוק כמו בקונדיטוריה! כל כך טעימה שחייבים לנסות!
ציון 4.29 על ידי 14 דירוגים
באדיבות: גילה בן ישי

ציוד

תבנית:  סיר ג'חנון 24 משומן בחמאה היטב
כוס: כוס חד פעמית לשתייה חמה

המצרכים

  • 1 קופסת גבינה לבנה (750 גרם)
  • 1 גביע שמנת חמוצה 15% (200 מ"ל)
  • 6 ביצים מופרדות (L)
  • 2 שקיות סוכר וניל (20 גרם)
  • ¼ 1 כוסות סוכר
  • 4 כפות קורנפלור
  • 3 כפות אינסטנט פודינג וניל

אופן ההכנה

  • נקציף את החלבונים עם כוס סוכר לקצף לבן ויציב בקערת המיקסר - אחרי זאת נעביר לקערה נקיה.
  • ננקה את קערת המיקסר ונקציף בה כעת את החלמונים עם רבע כוס הסוכר ו-2 וניל.
  • נוסיף בהדרגה את הגבינות והשמנת ואחר כך את הקורנפלור והאינסטנט. נקציף לאחידות.
  • לסיום נערבב עם מרית את החלבונים שהנחנו בצד לתערובת החלמונים.
  • נניח בתחתית התנור תבנית מים מלאה מעליה תבנית רשת שעליה תהיה מונחת תבנית העוגה.
  • נשפוך את התערובת לסיר ונכניס לתנור 180 מעלות חום עליון תחתון - אפיה שעה.
  • לא נוציא עד התקררות ונהפוך על צלחת הגשה
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.