שמים בסיר קטן את החלמונים, הסוכר, הוניל והקורנפלור וטורפים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים את החלב וטורפים עד שהתערובת חלקה.
מניחים את הסיר על אש בינונית ומביאים לרתיחה תוך כדי בחישה ללא הפסקה, עד שהקרם נעשה מסמיך ומבעבע.
מבשלים את הקרם עוד דקה מעל להבה בינונית ומסירים מהאש.
אם נוצרו גושים, מעבירים את הקרם דרך מסננת צפופה לפני שנותנים לו להתקרר.
מעבירים את הקרם מהסיר לקערה בעזרת לקקן, ואחרי שהוא מתקרר מעט שמים ניילון נצמד על פני השטח שלו ומכניסים לקירור. אפשר גם להקפיא עד שהקרם קר.