Go Back
עוגת שמנת ב 5 דקות עבודה!

עוגת שמנת ב 5 דקות עבודה!

עוגת שמנת מרעננת ומפנקת ב־5 דקות הכנה. ללא מיקסר, ללא הפרדת ביצים וללא גבינה!
ציון 4.35 על ידי 44 דירוגים
באדיבות: רותי אזולאי ונטלי לוי

ציוד

תבנית אפייה גודל 24

המצרכים

להכנת התחתית:

  • 1 שרוול ביסקוויטים (250 גרם)
  • 150 גרם חמאה מומסת

לתערובת השמנת:

  • 4 שמנת חמוצה 15% (800 גרם סה"כ)
  • 4 ביצים
  • 1 כוס סוכר (כוס חד פעמי קר - 180 מ"ל)
  • 1 חבילת אינסטנט פודינג וניל (80 גרם)
  • גרידה מלימון אחד (אופציונלי)

אופן ההכנה

להכנת התחתית:

  • לרסק את השרוול ביסקוויטים עם החמאה.
  • לערבב היטב ולשטח בתבנית אפייה.

לתערובת השמנת:

  • נערבב את כל המרכיבים יחדיו.
  • נוסיף לתחתית הביסקוויטים.
  • נאפה על חום 180 מעלות עד להתייצבות (ברוב התנורים זה 40-45 דקות).
  • לשמור בקירור. בתיאבון!

הערות וטיפים

 למעלה אפשר להוסיף גם מעט פירורי ביסקוויטים לאחר האפייה (אך זה לא הכרחי)
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.