Go Back
קציצות ירק בתנור (לביבות אפויות)

קציצות ירק בתנור (לביבות אפויות)

לא רק לצמחונים – קציצות ירק מדהימות שאף אחד לא יכול לעמוד בפניהן! מתכון קל להכנה וללא טיגון.
ציון 4.16 על ידי 53 דירוגים
באדיבות: דינה איתיאל

המצרכים

  • דלעת (חתיכה לא גדולה)
  • 2 קישואים
  • 2 גזר
  • 2 בצל
  • כוסברה (צרור)
  • פטרוזיליה (צרור)
  • 2 ביצים
  • כורכום (מעט)
  • כמון (מעט)
  • פלפל שחור (מעט)
  • פפריקה מתוקה (מעט)
  • מלח (לפי הטעם)
  • מרק עוף (מעט)
  • 2 כפות פירורי לחם

אופן ההכנה

  • מגרדים או קוצצים בסלייסר את הירקות.
  • סוחטים מכל הנוזלים, ואז מוסיפים את שאר המרכיבים.
  • משמנים נייר אפייה בתבנית, מסדרים מהתערובת עיגולים שטוחים.
  • אופים על 190 מעלות למשך כרבע שעה, ואז הופכים את הקציצות ואופים עוד עשר דקות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.