Go Back
לחמניות ביס אווריריות וטעימות

לחמניות ביס אווריריות וטעימות

לחמניות נתלשות שמשאירות טעם של עוד, את המתכון הזה חובה לנסות עכשיו!
ציון 4.34 על ידי 3 דירוגים
באדיבות: נעמי שושן

ציוד

מידות : כוס לשתייה חמה

המצרכים

  • 1 חבילת קמח (קילו)
  • 2 כוסות מים (פושרים)
  • שמרים טריים (חמישים גרם)
  • 1 ביצה
  • 6 כפות סוכר
  • ½ כוס שמן
  • 1 כף מלח

אופן ההכנה

  • במיקסר עם וו לישה נערבב יחדיו את המים עם השמרים, ביצה, סוכר, קמח, שמן, והמלח - לפי הסדר הזה.
  • נלוש במשך כעשר דקות .
  • נשמן את הבצק היטב.
  • נתפיח את הבצק למשך כשעה.
  • ניצור מהבצק כדורים, נבריש בביצה טרופה, ונתפיח אותם.
  • נאפה 180 מעלות עד שמשחים ומקבל צבע יפה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.