Go Back
סהרוני שקדים

מתכון עוגיות שקדים ללא גלוטן

סהרוני ללא גלוטן! עוגיות מושלמות רכות ונימוחות בפה שכל המשפחה תוכל להנות מהן!
ציון 4.50 על ידי 6 דירוגים
זמן הכנה: 20 minutes
זמן בישול/אפייה: 12 minutes
סה״כ זמן: 32 minutes
באדיבות: מלי מאירוב

המצרכים

מצרכים

  • 130 גרם חמאה רכה (או מחמאה או נטורינה על בסיס שמן קוקוס)
  • ½ כוס אבקת סוכר
  • 1 כוס שקדים (טחונים)
  • 1 כפית אבקת אפיה
  • גרידת לימון (מלימון אחד או תפוז)
  • כוס קמח (ללא גלוטן)

אופן ההכנה

  • לחמם תנור ל 180 מעלות
  • נערבב בקערה את החמאה או מחמאה או נטורינה על בסיס שמן קוקוס - עם אבקת הסוכר עד למשחה. (ידנית או במיקסר עם וו גיטרה)
  • נוסיף את השקדים הטחונים + אבקת אפיה +גרידת לימון או תפוז + קמח ללא גלוטן.
  • נעבד רק עד שנהיה בצק אחיד
  • ניקח חתיכה מהבצק גודל עגבניית שרי ונגלגל לכדור נעשה נחש ואז סהרון או נשאיר ככדור
  • נאפה בתנור עד שמזהיב בקצוות ונשאר לבן - בערך 12 דקות
  • נוציא נצנן ונפדר עם אבקת סוכר

הערות וטיפים

תערובת רב תכליתית - ללא גלוטן: 
סהרוני שקדים
צילום: מלי מאירוב
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.