לשים במיקסר את כל חומרי הבצק כ-5 דקות, ומניחים בצד ל-30 דקות להתפחה. מחלקים את הבצק ל-10 חתיכות, מרדדים לאליפסה ומגלגלים כמו רולדה, מהדקים את השוליים היטב כדי שלא יפתחו במי
מרתיחים סיר עם מים וכפית מלח, מכניסים את הלחמניות ל-30 שניות, הופכים לצד השני לעוד 20 שניות, מוציאים, מסננים מהשמן ומניחים בתבנית. עושים 3 חתכים בכל לחמנייה
מוהלים חלמון ביצה (הצהוב) עם 2 כפות שמן ומורחים על הלחמניות. מתפיחים עוד 20 דקות ומכניסים לתנור בחום 180 מעלות על תוכנית טורבו לכ-30-35 דקות