לקרמל בסיר סוכר עד השחמה מלאה.
לשפוך בזהירות 6 כוסות מים רותחים.
להוסיף פלפל שחור ומלח.
לאחר רתיחה להוסיף אטריות ושמן, לבשל עד ריכוך ולכבות את האש.
לערבב ולהשאיר לספיגת הנוזלים ולצינון קל.
מוסיפים ביצים ומערבבים היטב.
יוצקים לתבניות אינגליש קייק. לשטח ולהדק.
לשפוך לכל תבנית כ-1/2 כוס מים, לכסות בנייר אפיה ועליו נייר אלומיניום ולאפות כשעה ב–190 מעלות.
לאחר מכן להסיר את הכיסוי ולאפות כרבע שעה נוספת עד הזהבה.