Go Back
קוגל

מתכון קוגל אטריות פיקנטי קל

פשטידת קוגל מסורתית בנוסח פיקנטי שכל מי שאוכל ממנה לא מפסיק לומר כמה שהיא טעימה.
ציון 4.48 על ידי 23 דירוגים
באדיבות: גילה מוגמי

ציוד

2 תבניות אינגליש קייק

המצרכים

  • ¼1 כוס סוכר
  • 6 כוסות מים (רותחים)
  • 2 כפות פלפל שחור
  • 2 כפיות מלח (שטוחות)
  • 1 שקית אטריות דקו (לא דקיקות, מומלץ של אסם)
  • ¾ כוס שמן
  • 3 ביצים

אופן ההכנה

  • לקרמל בסיר סוכר עד השחמה מלאה.
  • לשפוך בזהירות 6 כוסות מים רותחים.
  • להוסיף פלפל שחור ומלח.
  • לאחר רתיחה להוסיף אטריות ושמן, לבשל עד ריכוך ולכבות את האש.
  • לערבב ולהשאיר לספיגת הנוזלים ולצינון קל.
  • מוסיפים ביצים ומערבבים היטב.
  • יוצקים לתבניות אינגליש קייק. לשטח ולהדק.
  • לשפוך לכל תבנית כ-1/2 כוס מים, לכסות בנייר אפיה ועליו נייר אלומיניום ולאפות כשעה ב–190 מעלות.
  • לאחר מכן להסיר את הכיסוי ולאפות כרבע שעה נוספת עד הזהבה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.