Go Back
עוגת גבינה קרה שכבות

עוגת גבינה קרה שכבות

3 שכבות של עונג ואושר זה בדיוק מה שאתם צריכים כרגע - עוגת גבינה קרה טעימה ברמות!
ציון 4.43 על ידי 7 דירוגים
באדיבות: נועם זיגדון

ציוד

1 תבנית חד פעמית בינונית
1 כוס חד פעמית חמה

המצרכים

לבצק

  • 3 כוסות קמח
  • 1 חבילה חמאה רכה (200 גרם )
  • 2 חלמונים
  • 1 כף סוכר
  • ½ כף שמרים
  • ½ כוס חלב

למילוי

  • 1 ק"ג גבינה
  • ½1 כוסות סוכר
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 2 כפות קמח
  • 2 כפות אינסטנט פודינג וניל
  • 1 גביע שמנת /אשל
  • 3 ביצים

אופן ההכנה

  • נלוש את מרכיבי הבצק לבצק חלק ואחיד.
  • נכניס למקרר לרבע שעה.
  • נחלק אותו ל-2 חלקים שווים .
  • נשטח חצי מהבצק על התבנית.
  • נשפוך מעל הבצק את המילוי
  • נפתח את הבצק השני בגודל התבנית ונניח מעל המילוי.
  • נאפה ב- 140°על טורבו כשעה.
  • נפזר אבקת סוכר.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.