עם המתכון המושלם הזה של קובה בורגול מטוגנת, תוכלו לקבל קציצה ביתית, שחומה ועסיסית מלאה בבשר, שקדים ובצל ועטופה בבורגול וסולת שיעיפו אתכם לצלחת לזלול עוד ועוד...
להשרות את הבורגול 40 דקות ולאחר מכן להוסיף 2 כוסות סולת, מלח, קצת כורכום ובהרט. ללוש היטב ולהוסיף חצי כוס מים ושוב ללוש, לכסות בניילון ולתת מנוחה של כחצי שעה. אין צורך לסחוט את התערובת.
ללוש היטב ולהוסיף חצי כוס מים ושוב ללוש, לכסות בניילון ולתת מנוחה של כחצי שעה. אין צורך לסחוט את התערובת
למילוי:
לטגן 5 בצלים עד הזהבה, להוסיף למחבת את הבשר הטחון, ולאחר הזהבה להוסיף פטרוזיליה, שקדים, מלח, פלפל שחור ובהרט. לערבב ולהמתין שהתערובת תתקרר.
לעבוד עם ידיים לחות, לקחת חתיכה בינונית מתערובת הסולת והבורגול, לפתוח ולמלא בתערובת הבשר, לסגור היטב בשתי ידיים ולטגן בשמן עמוק.
הערות וטיפים
לאחר הטיגון ניתן להקפיא את הקובות ולהפשיר בכל עת
גרסה טעימה לצמחונים: להחליף את מילוי הבשר בבצל, פטריות ושקדים מטוגנים. יוצא אליפות
לתערובת הבשר או הצמחונית אפשר להוסיף גם צנוברים קלויים וצימוקים חומים
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.