קולים את הפלפלים ומנקים את הקליפה השרופה.
חותכים את הראש לא עד הסוף
מערבבים בקערה בשר טחון, כוסברה, בצל מגורר אחד, עגבנייה, סלרי, אורז, שמן, פפריקה אדומה, משייה, מלח, פלפל לבן, כורכום ומעט ראסל עד קבלת תערובת אחידה.
פותחים את הפלפל לאורך, חותכים לשתי חתיכות, ממלאים ומגלגלים מהחלק הצר של הפלפל.
מטגנים בסיר בצל קצוץ, שום כתוש, טבעות סלרי, 2 כפות סילאן, פפריקה מתוקה, כורכום, פלפל לבן, תרכיז רסק עגבניות, 2 כוסות מים חמים ומרק עוף.
מסדרים את הפלפלים בסיר ומבשלים בחום בינוני כשעה עד אידוי חלקי הנוזלים.
מעבירים לתנור שכוון למצב גריל ואופים במשך כעשר דקות נוספות.