Go Back
מתכון לפיצה ביתית קלה עבה ומפנקת

מתכון לפיצה ביתית קלה ועבה

אין כמו פיצה ביתית! גם הילדים וגם המבוגרים יעופו על המתכון הזה, אז תתכוננו להכין שוב ושוב. מומלץ בחום! 
ציון 4.25 על ידי 16 דירוגים
באדיבות: נעמי שושן

ציוד

כוס מדידה 240 מ"ל

המצרכים

לבצק:

  • ½ קילו קמח לבן (מנופה)
  • 1 כף שמרים יבשים
  • 1 כפית סוכר
  • 4 כפות שמן זית
  • ¼ 1 כוס מים פושרים (בכוס מדידה )
  • 1 כפית מלח

לרוטב:

  • 2 עגבניות
  • 2 קופסאות רסק (250 גרם)
  • 2 שיני שום
  • 1 כפית סוכר
  • תבלין פיצה/אורגנו/בזיליקום
  • 3 כפות שמן זית
  • קורט מלח

לפיזור מעל הפיצה:

  • גבינה צהובה מגורדת
  • זיתים/בצל

אופן ההכנה

בצק:

  • לערבב את כל המצרכים במעבד מזון לבסוף להוסיף את המלח.
  • להתפיח כארבעים דקות.
  • לאפות עשרים דקות על 200 מעלות עד להזהבה.

רוטב:

  • לגרד את העגבניות,
  • להוסיף את הרסק עגבניות, שום, סוכר, תבלין לפיצה (למי שאין אפשר אורגנו או בזיליקום), מעט מלח ושמן זית.
  • לבדוק טעמים ולבשל על אש נמוכה 5 דקות, למרוח על הבצק.

פיזור מעל הפיצה:

  • לפזר גבינה צהובה מגורדת, תוספות מה שאוהבים , זיתים תירס בצל סגול וכו'.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.