Go Back
לביבות כרובית

לביבות כרובית אפויות בתנור

ציון 4.10 על ידי 11 דירוגים
באדיבות: אילנה לוי

המצרכים

  • 2 כרוביות
  • 2 בצלים
  • 5 גבעולי בצל ירוק
  • צרור פטרוזיליה
  • 1/2 כוס שומשום
  • 3/4 כוס פירורי לחם
  • 2 כפות קמח
  • 2 ביצים
  • מלח
  • כפית פלפל שחור גרוס
  • מעט אגוז מוסקט מגורד

אופן ההכנה

  • בסיר עם מים וחצי כף מלח לבשל עד ריכוך שתי כרוביות שטופות ומפורקות לפרחים.
  • לקרר, למעוך, להוסיף 2 בצלים קצוצים ומטוגנים, 5 גבעולי בצל ירוק חתוך דק, צרור פטרוזיליה קצוצה, חצי כוס שומשום, 3/4 כוס פירורי לחם, 2 כפות קמח, 2 ביצים, מלח, כפית פלפל שחור גרוס ומעט אגוז מוסקט מגורד.
  • לערבב היטב, ליצור לביבות ולהניח על נייר אפיה משומן ולרסס בשמן מעל.
  • לאפות ב-190 מעלות כ-35 דקות או עד שמזהיבים יפה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.